Alle vis- en vleesgerechten worden geserveerd met salade, gebakken aardappelen of friet of spaghetti en verse groenten. De gemiddelde bereidingswijze van onze visgerechten is ongeveer 30 minuten.
![]() |
Gamberi alla Pizzaiola Grote garnalen in pittige tomatensaus |
€ 23.25 | ||
![]() |
Filetto di Sogliola Zeetong met kappertjes en tomatensaus |
€ 21.00 | ||
![]() |
Salmone Dolce vita Rode zalm met tomatensaus |
€ 21.00 | ||
![]() |
Scampi Dolce vita Grote garnalen in witte wijnsaus |
€ 23.25 | ||
![]() |
Scampi al Limone Grote garnalen met citroen |
€ 23.25 | ||
![]() |
Calamari fritti Gefrituurde iktvisringen geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus |
€ 19.50 | ||
![]() |
Salmone Gamberi Zalm en garnalen in pikante Rosésaus |
€ 22.50 |
Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten