Alle vis- en vleesgerechten worden geserveerd met salade, gebakken aardappelen of friet of spaghetti en verse groenten. De gemiddelde bereidingswijze van onze visgerechten is ongeveer 30 minuten.
Gamberi alla Pizzaiola Grote garnalen in pittige tomatensaus |
€ 23.25 | |||
Filetto di Sogliola Zeetong met kappertjes en tomatensaus |
€ 21.00 | |||
Salmone Dolce vita Rode zalm met tomatensaus |
€ 21.00 | |||
Scampi Dolce vita Grote garnalen in witte wijnsaus |
€ 23.25 | |||
Scampi al Limone Grote garnalen met citroen |
€ 23.25 | |||
Calamari fritti Gefrituurde iktvisringen geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus |
€ 19.50 | |||
Salmone Gamberi Zalm en garnalen in pikante Rosésaus |
€ 22.50 |
Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en typfouten